Samsons rör Aktiebolag

Åldermansvägen 21 2TR, 171 48 Solna

 

 
 
 

"Vi brukar säga att nöjda kunder blir trogna kunder" 
Det kanske kan låta självklart, men för oss genomsyrar detta synsätt verkligen hela vår verksamhet. Vi är ett VVS-företag med över 20 år i branschen, verksamt i Stockholm med omnejd, som alltid gör vårt yttersta för att göra bra arbeten för våra kunder.
Vi är experter på att rensa avlopp
Anlita oss för att rensa dina avlopp. Vi utför högtrycksspolningar vilket är dem snabbaste och bästa lösningen om du har fått stopp i ditt avlopp. En kraftig vattenstråle lossar då alla avlagringar, eventuella fastnade föremål och spolar ut dem så att ditt avlopp återfår sin tänkta funktion. Vi når dig snabbt om du bor i Stockholm med omnejd.
Vi ser också till att alltid ligga i framkant när det gäller ny teknik för att vi alltid ska kunna erbjuda dig den bästa lösningen. Exempel på ny teknik som vi använder för att effektivisera vårt arbete är digital orderhantering och handdatorer för kommunikation.

Så vänd dig till oss och våra rörmokare om du behöver en helhetsleverantör av kvalitetssäkrad och problemfri VVS-installation, rörservice eller avloppsspolning!

 

Våra tjänster/produkter:

- Rörservice, mer info
- Högtrycksspolning, mer info
- Installations-och ombyggnadsarbeten, mer info
- Nyproduktion av lägenheter & kontor, mer info

 
 
 
 

Referenser:

"Man känner när hjulen snurrar i samma takt"
JM Bostad upphandlade Samsons Rör för VS-installationer i de första två etapperna av nybyggnadsprojektet Ceremonien, med 182 nya bostäder i Nockeby, Bromma. Just nu pågår förhandling om den tredje etappen.

"Kommunikation är svårt, men så otroligt viktigt"
Väsbyhem har anlitat Samsons Rör för att utföra löpande servicearbeten i lägenheter och lokaler samt byte av av föravstängningsventiler och blandare i kök-, tvättställ och dusch, i tre av sina bostadsområden.

 

 

Samarbetspartners:

 

 
År Omsättning Rörelseresultat Antal anställda
2019 73034 4289 38