Assemblin El AB

Box 16072, 200 25 Malmö

 


 
 
 

Smarta lösningar inom elteknik
Inget uppdrag inom el är det andra likt. Därför skräddarsyr vi en lösning för dig och din fastighet, anläggning eller industri. Vårt erbjudande omfattar alla typer av elinstallationer, från svagström till högspänning upp till 24 kV. 
Vi hjälper dig även med data och telekom, säkerhet, automation och elverkstad. Tack vare våra erfarna industrielektriker och -projektledare kan vi anta alla sorters uppdrag inom industri, till exempel processindustri, kärnkraft och gruvor.
Genom rätt kompetens och rätt resurser tar vi ditt elprojekt hela vägen från idé till komplett installationslösning, samt tar ansvar för service.

Flera fördelar med vår service inom el
Med regelbunden service kan du sänka dina energikostnader och undvika tidsödande driftstopp och dyra reparationer på din fastighet, anläggning eller industri. Dessutom säkerställer vi att du lever upp till lagar och förordningar. Vi hjälper dig med löpande underhåll, akuta åtgärder och ombyggnationer. Det gäller både på installationer vi själva utfört eller på installationer du köpt genom en annan leverantör.
Energioptimering är en viktig del av vårt servicepaket, eftersom det påverkar både din miljöpåverkan och din driftsekonomi. Vi kan tipsa om kloka energilösningar för bostaden, fastigheten eller verksamheten. Hur stora insatser det handlar om varierar beroende på objektet. Vi finns alltid till hands för att erbjuda en energianalys, som sedan följs av åtgärdsförslag. Efter utfört arbete gör vi en uppföljning för att försäkra oss om att vi nått de uppsatta målen.

 
 
 
 

Assemblin El AB

Box 16072, 200 25 Malmö

 
Telefon: 010-4726000
 
 
 

Referenser:

Klicka här för att se några av våra
nöjda kunder: 

 

Samarbetspartners:

Nyheter om oss:

 
År Omsättning Rörelseresultat Antal anställda
2018 3531024 183759 2698
 
 

Assemblin El AB

Box 16072, 200 25 Malmö

 
Telefon: 010-4726000